جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع "مصرف شکلات تلخ ممکن است خستگی را کاهش دهد و عملکرد شناختی و حجم ماده خاکستری را در میانسالان سالم تعدیل کند" برگزار شد

سه شنبه ١٦ آبان ١٤٠٢ ساعت ٢:٧ ق.ظ   ( بازدید : 96 نفر )


جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع "مصرف شکلات تلخ ممکن است خستگی را کاهش دهد و عملکرد شناختی و حجم ماده خاکستری را در میانسالان سالم تعدیل کند" در سالن دانش دانشکده بهداشت توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه خانم ها شیما آقایی و مریم ایوری بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.


منبع : واحد پژوهش دانشکده بهداشت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.







جستجو
تبریک روز پژوهش (۲۶۲۳ بازدید)
شعار سال (۹۰۷ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...